Vores Madplan Uge 10

img_0306
En genganger fra en af vores tidligere madplaner, nemlig Speltkernesalat med ristet blomkål og tahin dressing fra Emma Martiny. Vi serverede igen falafler til. Retten er virkelig simpel men den smager så godt. Vi havde dukkah tilovers fra sidste gang vi lavede retten, så den var endnu hurtigere at lave denne gang.

img_0307
Svampe risotto er altid et hit og kom på menuen fordi vi havde samtlige ingredienser til den i køleskabet, som vi skulle have brugt. Jeg laver den lidt på gefühl, men grund opskriften er ud fra denne.

img_0308
Vi fik endelig taget Mias fine kogebog “Plantemad” i brug. En super lækker paella. Noget gik dog galt i planlægningen, da vi havde glemt at købe quinoa og derfor måtte bruge couscous og samtidig var jeg kommet til at bruge vores squash i nogle pølsehorn. Men det blev en super lækker ret alligevel og jeg glæder mig allerede til vi skal have rester derfra.

img_0309
Ugens højdepunkt må være denne Banh Mi Burger. Vi lavede pulled chicken som fyld ud fra denne opskrift.

Husk I kan finde tidligere madplaner under kategorien MADPLAN & OPSKRIFTER ♥

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.