Vlog: House Tour – Ditteblog

Vlog: House Tour

Jeg har filmet en video til jer i dag, hvor jeg viser vores lejlighed frem. Jeg kom i tanke om at jeg kun har vist lejligheden frem på film, på min snap story, dengang vi lige var flyttet ind. Jeg er stadig ret ny til det med at filme og redigere film, men jeg synes det er rigtig sjovt, så jeg håber I har lyst til at kigge med. Jeg har lavet en kategori oppe i menu linjen som hedder “video”, hvor I kan tjekke mine andre vlogs ud. Der ligger to fra London og en fra vores sommerferie i mine forældres kolonihave.

Spørg bare hvis I vil vide hvor noget er fra ♥

30 Comments
 1. Hvor er du god, Ditte. Det er så fint og gennemført hjemme ved jer! Jeg synes, lejligheden er virkelig godt indrettet, og det virker til at fungere godt med den måde man har indrettet køkken, bad, altan og soveværelse. Hvor længe har I planer om at blive boende?:-)

  1. Tusind tak Kirstine 🙂 Min kæreste bliver færdig med sin kandidat til sommer, så da vil vi nok begynde at kigge efter vores eget sted. Dog ved vi endnu ikke hvor vi har lyst til at bo, så det kan være det bliver en længere proces 😉

 2. Hvor er du go’! 😉 Så fint indrettet, og virkelig fedt med den malede væg. Vi savner sådan en malet væg fra vores gamle lejlighed, så er sikker på, at vi finder på noget snart 😃 Stuen virker større på billederne! Sådan er det jo tit 😊

 3. Hej Ditte
  Go’ video 🙂 Synes jeg ka se, at I ikke har noget vindue på badeværelset, men stadig har levende blomster. Alle mine dør derude.. Ka du anbefale nogen, som ka klare det fugtige rum uden lys? 😀

 4. Hej Ditte,
  Kan du huske navnet på jeres tv møbel? Er det måske Bestå? Rigtig god løsning med en træplade ovenpå så det ikke bliver for hvidt og IKEA agtigt 👍😄

 5. Virkelig et smukt hjem du har! Har længe tænkt på, at anskaffe mig en veloursofa men tænker lidt hvor holdbart/slidstærkt sådan noget velour er? Er det ikke enormt sart?:-)

  1. Egentlig ikke. Ift. slid har jeg selvf. ikke haft den så længe, men hvis man f.eks. spilder (chokolade) i den, så kan det nemt tørres af med en fugtig klud. Så ift. pletter er den ikke så sart som man måske skulle tro 🙂

 6. Hej Ditte 🙂
  Ville egentlig bare gerne høre, om du selv har lavet sengegavlen – eller hvor du evt har købt selve “puden”, træstykket og den lyserøde stofhylde?

 7. Super fint hjem 😀 Så flot med den malede væg 👏 Jeg ville ønske, at vi også kunne få en sådan, men vi må desværre kun male hvidt i vores lejlighed 😞 Jeg vil høre, hvor dit runde bord er fra, det som står ved siden af sofaen, det med grøn marmor øverst og guld bund 👏På forhånd mange tak for svar 😀

 8. Hej Ditte
  Hvor er det fint med en træplade over TV-bordet 🙂
  Jeg vil høre, hvor pladen er fra og hvilke træsort det er 🙂

 9. Hvor finder du alle dine fine terracotta krukker? Er det også hos din plante-pusher, som du har skrevet om tidligere? 🙂

  1. Ja det er det. De kan både fås hos Langenæs Blomster, Oasen på Park Allé, Blomst Design på Frederiks Allé og i Meny. Så de kan findes rigtig mange steder efterhånden 🙂

 10. Hej Ditte.
  Super fin tv-bordsløsning! Lurer lidt på at gøre det samme herhjemme med vores Bestå-tv-bord.
  Jeg vil lige høre om pladen giver nogle komplikationer i forhold til at åbne lågerne? Kan nemlig se at pladen ligger ud over lågerne 🙂 Har I den smarte tryklås-løsning?

  1. Hej Josefine
   Ja vi har tryklås-løsning, så da betyder det ikke noget at pladen går ud over. Tænker også det er pænest at pladen går helt ud til kanten og flugter. Alternativt kan man måske vænne sig til at tage fat nederst på lågerne når man skal åbne, hvis ikke man har tryk-lås 🙂

   1. Hej- vi tænker på at bruge samme løsning med træbordplade ovenpå, men jeg kan se, at den vil komme tl at stikke 4 cm ud over- er det også det din gør? Eller har den været i mindre mål tidligere eller har I evt. savet den til?

 11. Hej Ditte 😉

  Så fint og hyggeligt at blive inspireret af andres indretning.
  Hvor er den fine kalender fra? Den som hænger i køkkenet? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.