London Vlog Dag 2 + 3 – Ditteblog

London Vlog Dag 2 + 3

Så har jeg uploadet min anden Vlog fra London, som er filmet på 2. og 3. dagen. Her er vi lidt mere turister og er ude at se London Eye, Big Ben, Buckingham Palace og Hyde Park. Derudover er vi på cocktail bar på 35. etage (som faktisk var et tip fra en læser – tak ♥). Vi fik også shoppet lidt, samt set fodbold på en pub. Til sidst var vi forbi Notting Hill, som I nok allerede har set, hvis I følger med på Snap og Instagram. Der var simpelthen så pænt, så der blevet filmet og snappet en masse derfra.

Husk I kan se min vlog fra den første dag lige her. Jeg håber I synes det har været hyggeligt at kigge med. Som sagt kommer der et seperat indlæg med tips en af de følgende dage.

Til sidst vil jeg lige tippe om, at ASOS har -20% på ALT i dag med koden MAJOR20. Jeg har ikke nået at lave et indlæg om det, og der er vidst også riiiigeligt af den slags i Blogland i dag. Men jeg vil alligevel lige vise hvad jeg har klikket hjem. Jeg skal nemlig snart til julefrokost med hele Butler-Loftet kæden, så jeg har bestilt denne fine Velour top samt disse Velour hæle (Affiliate links). Nu håber jeg bare det er fint, så jeg undgår en tøjkrise. Jeg har allerede et par sko i samme model, bare uden velour, og dem har jeg virkelig været glad for.

2 Comments
  1. Wuhu elsker storyferier! Håber I havde en rigtig god tur. Det er altså en god ide at tage af sted her midt i efteråret. Forresten så er jeg vild med videoformatet, men jeg er også blevet helt vildt grebet af Youtube-verdenen. Der er virkelig mange dygtige Youtubere derude!

    1. Tak Kirstine – det havde vi bestemt 🙂 Og ja vi snakkede også om at denne årstid er helt perfekt til storby ferie. Hverken for koldt eller varmt 🙂
      Jaa det er der virkelig. Jeg er også blevet vild med at se videoer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.