Boligreportage fra vores lejlighed i Boligmagasinet denne måned – Ditteblog

Boligreportage fra vores lejlighed i Boligmagasinet denne måned

DSC01927

Tilbage i november måned havde jeg besøg af tre skønne damer, som skulle lave en boligreportage i vores lejlighed. Det var Mette Helena Rasmussen der står bag Retrovilla, samt hendes dygtige team Mette Kirstine Brinch og Tia Borgsmidt. Det er ved at være lææænge siden nu og dengang vidste jeg ikke hvor eller hvornår reportagen ville blive udgivet. De arbejder nemlig freelance og sælger derefter artiklen til hvem der er interesseret. Kort tid efter fik jeg dog besked på, at artiklen var solgt til Boligmagasinet (!) og at den ville komme i bladet i 2016. Derefter var det bare at vente…

DSC01937

Igår var jeg sammen med to veninder og midt under maden dukker der en kommentar op på min Insta, hvor en sød læser nævner at det er en fin artikel i Boligmagasinet. Jeg kunne ikke holde et lille skrig tilbage og måtte selvfølgelig ind på deres hjemmeside med det samme. Her fandt jeg et billede af denne måneds magasin, MED VORES STUE PÅ FORSIDEN! Shit… Dét havde jeg slet ikke turde håbe på.

Så i denne måneds Boligmagasinet, som udkommer i morgen, kan I altså finde en 12 siders boligreportage fra vores lejlighed. Vi er faktisk flyttet i mellemtiden, men som mange af jer ved, er det kun et par etager ned i samme opgang, så lejligheden er stort set magen til.

Jeg var som det første i morges (og faktisk også i går aftes) forbi vores nærmeste kiosk, for at spørge om de mon havde fået bladet. De var så søde at sælge mig det, selvom det først kommer på hylderne i morgen.

DSC01931

Jeg håber I har lyst til at skrive en kommentar hvis I køber bladet og læser artiklen. Jeg er simpelthen så glad (og lidt stolt) over at være i og det kunne være sjovt at høre hvad I synes ♥

12 Comments
  1. SÅ lækker lejlighed! Jeg har siddet og bladret igennem siderne med din bolig op til flere gange. 😀 Jeg er virkelig vild med din stil, faktisk så vild med den, at jeg hoppede på cyklen i går og smuttede i den nærmeste plantorama for at købe nogle kaktusser til lejligheden, haha 🙂
    God weekend!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  2. Fed stil – vil lige spørge dig om du selv har lavet den glas / fyrfads lys ( knytte ting ? ) som hænger ved dit hoved på S.51

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.