Interiør: BEOPLAY A2 højtaler

DSC01678

Det er ingen hemmelighed at det er mig der køber de fleste ting til vores hjem. Det er mig der interesserer mig for indretning og jeg forventer ikke at Casper bidrager til min trang til fornyelse. Selvfølgelig køber vi de “nødvendige” ting sammen, men alt det som vi sikkert godt kunne leve uden, står jeg for. Derfor blir jeg ekstra glad når C tager initiativet til at vi skal have noget nyt, noget som han mener vil gøre vores hjem ekstra lækkert.

DSC01676

DSC01680

Vi har i noget tid været på udkig efter en ny højtaler. Beoplay højtaleren fra B&O har stået øverst på ønskelisten så jeg blev ret så glad da Casper fortalte han havde bestilt den. Desværre blev leveringstiden ikke overholdt og vi fik at vide vi først kunne få den i juni. I ved hvordan jeg har det med at vente 😉 Heldigvis fandt vi ud af at B&O matcher laveste netpris på deres beoplay produkter, så vi trak ordren tilbage og hentede denne skønne højtaler hos B&O i fredags.

DSC01683

Det bedste ved den er, at den er trådløs og derfor kan tages med alle steder. Jeg elsker f.eks. at høre musik når jeg er i bad, når jeg laver mad eller når vi er ude i gården.

DSC01681

DSC01686

DSC01687

De fortalte i butikken at den grønne farve vi har valgt snart udgår, hvilket jeg virkelig ikke kan forstå. Jeg synes den er så lækker med den brune læderrem.

DSC01684

Måske tænker I “hvor meget kan man lige skrive om en højtaler?”, men det betyder meget for os at kunne høre musik med en god lyd og samtidig have noget der matcher vores indretning.

I kan finde højtaleren lige her, men husk det med netprisen. Vi gav f.eks. “kun” 2200,- for vores ♥

2 Comments
  1. Hvor er den lækker 😀 Herhjemme har vi fire Sonos højtalere – selvfølgelig en på badeværelset og en i køkkenet 😉

    I starten havde jeg ikke noget specielt forhold til de, men nu vil jeg ikke undvære dem for alt i verden. De er ikke trådløs, men når man har nogle stykker og bor småt så fungerer det fint 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.