Aarhus: Planter på budget #2

 

Jeg har i lang tid haft planer om at besøge Billigblomst i Aarhus V, men da vi ikke selv har bil har det ikke kunnet lade sig gøre. Igår fik jeg besøg af min mor og vi udnyttede lige at hun havde bilen med og tog derfor både i IKEA og i Billigblomst.

Billigblomst er et kæmpe plantecenter og som navnet hentyder er det virkelig BILLIGT. De har alt hvad man har brug for af haveplanter, stueplaner, potter og lidt til.

Jeg fik købt en masse blomster og potter til gårdhaven så den endelig kan blive hyggelig. Når vejret igen viser sig fra sin gode side viser jeg selvfølgelig billeder derfra. Kan faktisk næsten ikke vente 😉

DSC01619

I finder Billigblomst på Runetoften 1 – 8210 Aarhus V og de har åbent mandag – søndag kl. 9.00 – 18.00.

DSC01620

Der var virkelig mange fine potter til gode priser. Jeg købte selv to med det fineste grønne glasur.

DSC01621

DSC01624

Terracotta heaven 😉

DSC01627

Jeg drømmer lidt om et lyserødt kirsebær træ i gården..

DSC01628

DSC01630-2

DSC01631

Mange fine kaktusser (også helt store).

DSC01633

Kæmpe Monstera planter som kostede 499,- Jeg venter selv utålmodigt på at mine vokser sig så store.

DSC01635

Mindre Monsteras til de tålmodige 😉

Hvis I som jeg ikke har bil har jeg tidligere anbefalet et mere centralt, men billigt, sted i indlægget her.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.