Podcast anbefaling: Martiny Podcast

DSC01357-2

Søndag var jo min sidste dag som ledig, så jeg havde gode intentioner om at forberede en masse blogindlæg, så jeg var klar til en uge, som nok bliver rimelig hård. Det er altid hårdt at starte på nyt job.
De gode intentioner blev ikke helt indfriet. I stedet endte jeg med at bruge virkelig mange timer i sofaen med hækling og podcast. Dog gav det mig materiale til dette indlæg, så helt dumt var det ikke 😉 Desuden var det virkelig heldigt at der var så længe lyst, så selvom jeg havde været doven hele dagen, kunne jeg stadig nå at tage billedet selvom klokken var 20. Ikke helt skarpt men tåleligt 😉

Tilbage til podcasten; Michelle som blogger på Stonemuse er virkelig god til at anbefale spændende podcasts og det er også hende der har anbefalet den jeg hørte i søndags. Det er Emma Martiny, som blogger på Emmamartiny.dk der står bag. Hver weekend interviewer hun en ny spændende og inspirerende person, som giver gode tips og deler ud af erfaringer. Jeg startede ud med afsnittet hvor Michelle bliver interviewet og der er virkelig mange gode tips at hente som blogger. Fremover vil det ikke kun være bloggere der bliver interviewet men også en masse andre seje personligheder.

Jeg synes bestemt I skal give det et lyt. Enten på Emmas blog her eller via iTunes. Men pas lige på, for man kan sagtens blive afhængig. Jeg har allerede hørt 8 afsnit! Det er vidst meget godt jeg ikke er ledig længere 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.