Interiør: Teak vægreol – mit seneste loppefund

DSC01386

DSC01396

sponsoreret
Se hvad vi har købt til stuen! Sidst jeg var i Sønderjylland hos mine forældre, besøgte jeg min yndlings loppebiks i Tønder og faldt over et lignende reolsystem. Desværre var det alt for stort og sælgeren ville ikke dele det op. Derfor gik jeg på jagt på dba og Instagram. Faktisk endte jeg med at købe reolen af samme sælger, som jeg købte messinglampen af. Nemlig @lusoglopper som både sælger på Instagram og dba. Hvis man er til retro kan jeg varmt anbefale at følge med hos hende, da hun sælger rigtig mange fine ting.

DSC01391

DSC01384

Vi manglede en skrivebordsplads, og hylden her er ret perfekt til formålet, da den ikke fylder alt for meget, som mange andre skriveborde ville gøre. Nu mangler jeg selvfølgelig bare at købe lidt dimserier så vi kan få den helt perfekte kontorplads 😉 Bl.a. har jeg kigget en del på forskellige brugte kontorstole.

DSC01395

DSC01398

Hvad synes I om det? 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.