Aarhus: Planter på Budget

Min yndlings blomster butik når jeg skal handle planter på budget er helt klart Langenæs blomster. Jeg var forbi i dag for at spørge om jeg måtte tage et par billeder til et blog indlæg og det måtte jeg heldigvis gerne 😉 Jeg fik da også købt en enkelt kaktus til mig selv nu jeg var der 😉

DSC00949

DSC00956

DSC00957

DSC00962

Man finder alle de populære planter som Monstera, Pilea, Kaktus’er osv til billige penge. Derudover har de også de meget populære Terracotta potter samt “Perler på snor” som I ser ovenfor. Den har i noget tid været ret svær at finde.

DSC00968

DSC00960

Priserne er mig bekendt meget lavere end i de mere hypede blomster butikker rundt omkring i byen. Man skal selvfølgelig også selv arbejde lidt mere på “stylingen” ift hvad man får foræret i de andre, men det synes jeg personligt gør det meget sjovere.

DSC00950

Blomsterbutikken ligger på Nordborggade og jeg synes bestemt I skal kigge forbi næste gang I kommer på Frederiksbjerg. Måske lige smutte forbi Langenæs bageren nu I er i området 😉

Kender I butikken eller kunne I bruge tippet? Rigtig god weekend ♥

 

GemGem

9 Comments
  1. Jeg ved godt at det ikke er relevant i forhold til indlægget, men ved du hvor man kan se hvornår der er marked på ingerslev torv? De plejer at have så fine blomster 🙂 🙂

  2. Mega fedt tip! Jeg er blevet forelsket i BLOMT///DESIGN på Frederiks Allé, men det bliver oftest til kig og ikke køb, for det er lidt småpebret. Tror jeg skal på Langenæs i løbet af ugen og shoppe nye planter 😀

    1. Jaa den butik er også bare skøn. Men ja der betaler man lige lidt ekstra for at der ikke står alle mulige kiksede blomster imellem og at blomsterne allerede står i lækre og udvalgte krukker 🙂

      Var faktisk lige forbi Langenæs i dag – han regnede med at få en ny sending Perler på snor i morgen. Bare lige hvis du tilfældigvis går efter dem 🙂

  3. Vil give at det er billigt for de mange planter, men jeg har til gengæld også oplevet en del gange at planter og blomster til haven ikke er af særlig god kvalitet. Så jeg er stoppet med at handle der.

    1. Øv det er ærgerligt. Jeg køber også mine planter til gårdhaven der, og har aldrig oplevet at de har været i dårlig kvalitet..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.